Swap-bot Time: May 1, 2024 1:58 am
www.swap-bot.com

Maak iets voor mijn......

Launch gallery slideshow

Group:Dutch Swappers
Swap Coordinator:8r1id (contact)
Swap categories: Crafts 
Number of people in swap:3
Location:International
Type:Type 3: Package or craft
Last day to signup/drop:November 7, 2013
Date items must be sent by:December 14, 2013
Number of swap partners:1
Description:

(Omdat ik herhaling van goede swaps nu eenmaal prima vindt, hier nog eentje. tekst eerlijk gestolen van LittleZ's originele swap)

Maak iets voor mijn... Vul maar in! moeder, vriend, zusje, baby, auto, haar, tuin, werk, fiets ...

Bij deze swap mag jouw swappartner bepalen waar jij iets voor moet maken! Wat je maakt en in welke techniek dat mag jij dan weer helemaal zelf bepalen. Je maakt 1 ding voor de ..... van je swappartner.

Regels:

het gemaakte moet van goede kwaliteit zijn en netjes afgewerkt. Het hoeft niet heel groot te zijn; zeg dat er ongeveer 1-2 uur werk in mag zitten en/of een waarde van rond 15 euro moet vertegenwoordigen... het is 'profile based' maar hierbij geldt het comment van je swappartner. Is het (indirect) wel voor je swappartner kijk dan ook naar het profiel!

Extra regel:

Bij het aanmelden van de swap moet je in de comments bij de swap opschrijven voor wat of wie jij graag iets ontvangt (is een swap eis, als je dit niet (goed) doet voor de start van de swap kun je niet meedoen) Geef ook een korte beschrijving met bijvoorbeeld voorkeuren voor kleuren. )

BELANGRIJK! wat je vraagt moet haalbaar zijn, dus geen ingewikkelde of specifieke eisen... Dus geen ' gehaakte blauwe haarband voor mijn nichtje' want je mag er niet vanuit gaan dat je swappartner ook kan haken... Wel goed is 'Maak iets voor mijn nichtje. Ze houdt van sieraden en dingen in haar haar. Ze heeft lang haar met krullen en ze houdt het meest van blauw en van vlinders'

Have fun!

Discussion

landelieke 10/25/2013 #

Mijn man is vreselijk jaloers op alle leuke pakjes die ik altijd krijg. Dus vandaar maak iets voor mijn man. Hij houdt van tuinieren, computeren, film kijken, onze dochter, fitnessen, op de bank liggen met zijn voetjes omhoog... Kleuren maken niet zoveel uit als het maar een beetje mannelijk is. Onze kleuren in huis zijn grijs en wit en hout en riet. Succes

8r1id 10/26/2013 #

Maak iets voor mijn ..... man (niet echt origineel). Hij is gek op gadgets (Apple!), cowls/sjaals en ook petten/mutsen, TV kijken, films, aparte pennen, tekenen/schetsen, motorrijden, oude auto's/landrovers. Qua kleur is hij heel standaard mannelijk, maar niet te primaire kleuren

Linnx 11/ 3/2013 #

Maak iets voor mijn....... Zoontje van 9 maanden. Zijn kamer bestaat uit blauw met witte ruitjes en zilveren sterren. Hij is nu al gek op auto'tjes en alles wat herrie maakt. (Denk aan heel veel herrie) . Maar ook gek op weg gaan in de kinderwagen en ik merk nu, hij vind de kou heerlijk! Genieten van de sneeuw dit jaar!

Leave a Comment

You must be logged in to leave a comment. Click here to log in.

I received the item
I sent the item

Received from:
For multiple members, separate names with spaces

Description: